За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Низ историјата со гордост ги презентиравме машките и женските обувки, како и кожната галантерија од светски познатите бреднови: Gianfranco Ferre, Fabi, Doucal's, Lumberjack, Pakerson, Emmre, Boemos, Lancaster, Clarks, LeaGu, Vivian, Antonella Rossi, Barbara Renzi, Comfort, Nicola Benson, CafeNoir и нашиот сопствен бренд Marquis Shoes&Fashion. Урбаната приказна ја надополнивме со неопходната кожна галантерија од познатите колекции на Gianfranco Ferre, Renato Balestra, Anna Panni, Inini, Tony Perotti. 

Ве очекуваме да бидете и Вие дел од оваа наша успешна приказна со препознатлив имиџ последниве 20 години.

Работно време: 

  •  Понеделник - Петок: 09:00 - 21:00
  • Сабота: 09:00 - 18:00

Marquis Shoes&Fashion

ХОЛДЕР ДООЕЛ 

Адреса: ул. Максим Горки бр.17 - Скопје

Тел: +389 72 214 929

        +389 70 228 387

Факс: +389 2 3086 027

E-mail: marquisshoes1999@yahoo.com 

Жиро сметка: 240010000000562

Депонент: Уни Банка АД Скопје

За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Читај повеќе

Контакт

  • +389 72 214 929 +389 70 228 387
  • marquisshoes1999@yahoo.com

Facebook

Marquis Shoes&Fashion © 2024. UKION SHOPS