Женска колекција

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-30%
Solo Mila Grey
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.113 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.875 ден.
-30%
Solo Viva Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
6.223 ден.8.890 ден.
без ДДВ: 5.274 ден.
-30%
Solo Olivia Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
5.593 ден.7.990 ден.
без ДДВ: 4.740 ден.
-30%
Solo Mia Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
5.803 ден.8.290 ден.
без ДДВ: 4.918 ден.
-30%
Solo Mila Black Solo Mila Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.113 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.875 ден.
-30%
Solo Emma Black Solo Emma Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.665 ден.10.950 ден.
без ДДВ: 6.496 ден.
-30%
Gianni Crasto DE90 Tabaco
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.393 ден.11.990 ден.
без ДДВ: 7.113 ден.
-30%
Gianni Crasto 8557 Tabaco
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.155 ден.11.650 ден.
без ДДВ: 6.911 ден.
-30%
Gianni Crasto 8557 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.155 ден.11.650 ден.
без ДДВ: 6.911 ден.
-30%
Gianni Crasto 2097 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.113 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.875 ден.
-30%
Gianni Crasto 2016 Verde
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.293 ден.8.990 ден.
без ДДВ: 5.333 ден.
-30%
Solo Naomi Brown Solo Naomi Brown
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.323 ден.11.890 ден.
без ДДВ: 7.053 ден.
-30%
Solo Naomi Black Solo Naomi Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.323 ден.11.890 ден.
без ДДВ: 7.053 ден.
-30%
Solo Mila Blue
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.113 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.875 ден.
-30%
Solo Christy Black Solo Christy Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.323 ден.11.890 ден.
без ДДВ: 7.053 ден.
-30%
Solo Adriana Black Solo Adriana Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
8.253 ден.11.790 ден.
без ДДВ: 6.994 ден.
-40%
Marquis Paris 722 Crocco Blue
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.594 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 3.046 ден.
-40%
Marquis Paris 722 Bordeaux
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
3.594 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 3.046 ден.
-40%
Marquis Paris 722 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
3.594 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 3.046 ден.
-30%
Marquis A845 Brown
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.693 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 6.519 ден.
-40%
Marquis A844 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.134 ден.11.890 ден.
без ДДВ: 6.046 ден.
-40%
Marquis A644 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.134 ден.11.890 ден.
без ДДВ: 6.046 ден.
-40%
Marquis Paris 773 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.594 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 5.588 ден.
-30%
Marquis A805 Crocco Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.693 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 6.519 ден.
-30%
Marquis A805 Crocco Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.693 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 6.519 ден.
-30%
Solo Doris Cilibar
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.350 ден.10.500 ден.
без ДДВ: 6.229 ден.
-30%
Solo Doris Blue
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.350 ден.10.500 ден.
без ДДВ: 6.229 ден.
-30%
Solo Alba Prima Solo Alba Prima
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.083 ден.8.690 ден.
без ДДВ: 5.155 ден.

За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Читај повеќе

Контакт

  • +389 72 214 929 +389 70 228 387
  • marquisshoes1999@yahoo.com

Facebook

Marquis Shoes&Fashion © 2023. UKION SHOPS