Чизми

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-40%
Solo Dina Black Solo Dina Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Почучизми Материјал за горниште: ..
5.034 ден.8.390 ден.
без ДДВ: 4.266 ден.
-40%
Solo Chloe Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.530 ден.12.550 ден.
без ДДВ: 6.381 ден.
-40%
Solo Amy Black Solo Amy Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.530 ден.12.550 ден.
без ДДВ: 6.381 ден.
-40%
Gianni Crasto 3171 Militare Gianni Crasto 3171 Militare
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.730 ден.9.550 ден.
без ДДВ: 4.856 ден.
-40%
Gianni Crasto 2372 Tabacco Gianni Crasto 2372 Tabacco
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.610 ден.9.350 ден.
без ДДВ: 4.754 ден.
-36%
Gianni Crasto 2016 Tabacco Gianni Crasto 2016 Tabacco
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.984 ден.9.350 ден.
без ДДВ: 5.071 ден.
-36%
Gianni Crasto 8557 Black Gianni Crasto 8557 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.520 ден.11.750 ден.
без ДДВ: 6.373 ден.
-44%
Gianni Crasto 7430 Black Gianni Crasto 7430 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.378 ден.11.390 ден.
без ДДВ: 5.405 ден.
-36%
Gianni Crasto 2003 Tabaco Gianni Crasto 2003 Tabaco
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.520 ден.11.750 ден.
без ДДВ: 6.373 ден.
-40%
Solo Kalina Brown Solo Kalina Brown
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
4.914 ден.8.190 ден.
без ДДВ: 4.164 ден.
-40%
Solo Mila Black Solo Mila Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.954 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 5.893 ден.
-44%
Solo Liza Cognac Solo Liza Cognac
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
4.586 ден.8.190 ден.
без ДДВ: 3.886 ден.
-44%
Solo Liza Black Solo Liza Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
4.586 ден.8.190 ден.
без ДДВ: 3.886 ден.
-40%
Solo Doris Black Solo Doris Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.300 ден.10.500 ден.
без ДДВ: 5.339 ден.
-44%
Solo Alisa Goby Solo Alisa Goby
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
5.706 ден.10.190 ден.
без ДДВ: 4.836 ден.
-40%
Solo Alba Prima Solo Alba Prima
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.394 ден.8.990 ден.
без ДДВ: 4.571 ден.
-40%
Solo Alba Goby Solo Alba Goby
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.394 ден.8.990 ден.
без ДДВ: 4.571 ден.
-40%
Marquis Paris 764 Green
Категорија: Женска колекција Типологија: Casual чевли Материјал за горниште:&nb..
4.554 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 3.859 ден.
-40%
Marquis Paris 764 Antik Velur Marquis Paris 764 Antik Velur
Категорија: Женска колекција Типологија: Casual чевли Материјал за горниште:&nb..
4.554 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 3.859 ден.
-40%
Marquis Paris 764 Antik Marquis Paris 764 Antik
Категорија: Женска колекција Типологија: Casual чевли Материјал за горниште:&nb..
4.554 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 3.859 ден.
-37%
Marquis Paris 10031 Verde Marquis Paris 10031 Verde
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.302 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.188 ден.
-37%
Marquis Paris 10031 Antic Marquis Paris 10031 Antic
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.302 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.188 ден.
-37%
Marquis A871 Brown
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.924 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 5.868 ден.
-37%
Marquis A871 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.924 ден.10.990 ден.
без ДДВ: 5.868 ден.
-37%
Marquis A846 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.302 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.188 ден.
-37%
Marquis A846 Antic Marquis A846 Antic
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.302 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.188 ден.
-37%
Marquis A805 Crocco Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
7.302 ден.11.590 ден.
без ДДВ: 6.188 ден.
-37%
Solo Viva Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: ..
5.601 ден.8.890 ден.
без ДДВ: 4.747 ден.

За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Читај повеќе

Контакт

  • +389 72 214 929 +389 70 228 387
  • marquisshoes1999@yahoo.com

Facebook

Marquis Shoes&Fashion © 2024. UKION SHOPS