Машка колекција

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
Marquis T770 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа Постав..
4.600 ден.5.750 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.
-20%
Marquis T751 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа Постав..
4.600 ден.5.750 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.
-20%
Marquis T682 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа Постав..
6.072 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 5.146 ден.
-20%
Marquis T600 Verde
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа Постав..
4.600 ден.5.750 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.
-20%
Marquis T600 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа Постав..
4.600 ден.5.750 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.
-20%
Marquis V3702 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis V3702 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis VF585 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.120 ден.6.400 ден.
без ДДВ: 4.339 ден.
-20%
Marquis VF460 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.712 ден.5.890 ден.
без ДДВ: 3.993 ден.
-20%
Marquis V3701 Nero
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.712 ден.5.890 ден.
без ДДВ: 3.993 ден.
-20%
Marquis V3701 Moro
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.712 ден.5.890 ден.
без ДДВ: 3.993 ден.
-20%
Marquis V3700 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.712 ден.5.890 ден.
без ДДВ: 3.993 ден.
-20%
Marquis V3611 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis V3610 Moro
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.712 ден.5.890 ден.
без ДДВ: 3.993 ден.
-20%
Marquis V3610 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.712 ден.5.890 ден.
без ДДВ: 3.993 ден.
-20%
Marquis V3602 Moro
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.752 ден.7.190 ден.
без ДДВ: 4.875 ден.
-20%
Marquis V2930 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.440 ден.5.550 ден.
без ДДВ: 3.763 ден.
-20%
Marquis V2709 T.Moro
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.440 ден.5.550 ден.
без ДДВ: 3.763 ден.
-20%
Marquis V2537 Moro
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.440 ден.5.550 ден.
без ДДВ: 3.763 ден.
-20%
Marquis V2537 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.440 ден.5.550 ден.
без ДДВ: 3.763 ден.
-20%
Marquis T680 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа Постав..
4.600 ден.5.750 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.
-20%
Marquis BS391 T.Moro
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis BS391 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis BS370 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-30%
Marquis M60 Vizon
Категорија: Машка колекција Типологија: Мокасини Материјал за горниште: Кожа Пост..
3.353 ден.4.790 ден.
без ДДВ: 2.842 ден.
-30%
Marquis M60 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Мокасини Материјал за горниште: Кожа Пост..
3.353 ден.4.790 ден.
без ДДВ: 2.842 ден.
-30%
Marquis M60 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Мокасини Материјал за горниште: Кожа Пост..
3.353 ден.4.790 ден.
без ДДВ: 2.842 ден.
-40%
Marquis VF427 Grey
Категорија: Машка колекција Типологија: Casual чевли Материјал за горниште: Кож..
3.390 ден.5.650 ден.
без ДДВ: 2.873 ден.

За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Читај повеќе

Контакт

  • +389 72 214 929 +389 70 228 387
  • marquisshoes1999@yahoo.com

Facebook

Marquis Shoes&Fashion © 2022. UKION SHOPS