Есен / Зима

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
Marquis T901 Croco Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Casual shoes Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis BS392 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
6.072 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 5.146 ден.
-20%
Marquis BS391 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis BS391 Antic
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis VF582 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis V3763 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.792 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 4.061 ден.
-20%
Marquis V3763 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.792 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 4.061 ден.
-20%
Marquis V3705 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis V3704 Navy Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis V3704 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis V3613 Brown Marquis V3613 Brown
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.800 ден.7.250 ден.
без ДДВ: 4.915 ден.
-20%
Marquis V3613 Blue Marquis V3613 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.800 ден.7.250 ден.
без ДДВ: 4.915 ден.
-20%
Marquis V3612 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis V3612 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis V3611 Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.832 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.942 ден.
-20%
Marquis V3602 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
5.752 ден.7.190 ден.
без ДДВ: 4.875 ден.
-20%
Marquis V2811 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.792 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 4.061 ден.
-20%
Marquis V2811 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
4.792 ден.5.990 ден.
без ДДВ: 4.061 ден.
-20%
Marquis BS404 Verde Marquis BS404 Verde
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis BS404 Antik
Категорија: Машка колекција Типологија: Елегантни чевли Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.
-20%
Marquis BS393 Black
Категорија: Машка колекција Типологија: Получизми Материјал за горниште: Кожа Пос..
6.072 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 5.146 ден.
-20%
Charms Taupe Charms Taupe
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа ..
3.992 ден.4.990 ден.
без ДДВ: 3.383 ден.
-20%
Charms Pietra Bordo Charms Pietra Bordo
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа ..
3.992 ден.4.990 ден.
без ДДВ: 3.383 ден.
-20%
Charms Olivia Taupe Charms Olivia Taupe
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа ..
3.992 ден.4.990 ден.
без ДДВ: 3.383 ден.
-20%
Charms Cuoio Blue Charms Cuoio Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа ..
3.992 ден.4.990 ден.
без ДДВ: 3.383 ден.
-20%
Charms Blue Cuoio Charms Blue Cuoio
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа ..
3.992 ден.4.990 ден.
без ДДВ: 3.383 ден.
-20%
Charms Asfalto Charms Asfalto
Категорија: Машка колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кожа ..
3.992 ден.4.990 ден.
без ДДВ: 3.383 ден.
-20%
Marquis T902 Navy Blue
Категорија: Машка колекција Типологија: Casual shoes Материјал за горниште: Кожа ..
5.080 ден.6.350 ден.
без ДДВ: 4.305 ден.

За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Читај повеќе

Контакт

  • +389 72 214 929 +389 70 228 387
  • marquisshoes1999@yahoo.com

Facebook

Marquis Shoes&Fashion © 2023. UKION SHOPS