Чизми

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-30%
Marquis A705 Nero Marquis A705 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.783 ден.9.690 ден.
без ДДВ: 5.748 ден.
-30%
Marquis A705 Moro Marquis A705 Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.783 ден.9.690 ден.
без ДДВ: 5.748 ден.
-30%
Solo Emma Black Solo Emma Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.713 ден.9.590 ден.
без ДДВ: 5.689 ден.
-30%
Solo Daria Velur Solo Daria Velur
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.243 ден.7.490 ден.
без ДДВ: 4.443 ден.
-30%
Solo Alba Prima Solo Alba Prima
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.243 ден.7.490 ден.
без ДДВ: 4.443 ден.
-30%
Cruise Marrone Cruise Marrone
Категорија: Женска колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кож..
5.593 ден.7.990 ден.
без ДДВ: 4.740 ден.
-30%
Cruise Bordeaux Cruise Bordeaux
Категорија: Женска колекција Типологија: Патики Материјал за горниште: Кож..
5.593 ден.7.990 ден.
без ДДВ: 4.740 ден.
-30%
Appennino Verde Appennino Verde
Категорија: Женска колекција Типологија:  Материјал за горниште: Кожа ..
5.313 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 4.503 ден.
-30%
Appennino Camel Appennino Camel
Категорија: Женска колекција Типологија:  Материјал за горниште: Кожа ..
5.313 ден.7.590 ден.
без ДДВ: 4.503 ден.
-30%
Solo Zora Beige
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.335 ден.9.050 ден.
без ДДВ: 5.369 ден.
-30%
Solo Sofija Beige
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.335 ден.9.050 ден.
без ДДВ: 5.369 ден.
-30%
Solo Olivia Beige
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
4.893 ден.6.990 ден.
без ДДВ: 4.147 ден.
-30%
Solo Doris Verde
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
6.335 ден.9.050 ден.
без ДДВ: 5.369 ден.
-50%
Marquis Paris 723 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.275 ден.10.550 ден.
без ДДВ: 4.470 ден.
-40%
Marquis Paris 722 Crocco Blue
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.390 ден.5.650 ден.
без ДДВ: 2.873 ден.
-40%
Marquis Paris 722 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.390 ден.5.650 ден.
без ДДВ: 2.873 ден.
-40%
Marquis Paris 700 Crocco Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
4.110 ден.6.850 ден.
без ДДВ: 3.483 ден.
-40%
Marquis Paris 643 Verde
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.510 ден.5.850 ден.
без ДДВ: 2.975 ден.
-40%
Marquis Paris 643 Moro Marquis Paris 643 Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.510 ден.5.850 ден.
без ДДВ: 2.975 ден.
-50%
Marquis Paris 642 T.Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.575 ден.7.150 ден.
без ДДВ: 3.030 ден.
-50%
Marquis Paris 642 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.575 ден.7.150 ден.
без ДДВ: 3.030 ден.
-50%
Marquis Paris 584 T.Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.245 ден.6.490 ден.
без ДДВ: 2.750 ден.
-50%
Marquis Paris 584 Black
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.245 ден.6.490 ден.
без ДДВ: 2.750 ден.
-40%
Marquis Paris 583 T.Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.990 ден.6.650 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
-40%
Marquis Paris 583 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.990 ден.6.650 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
-40%
Marquis A840 Nero Marquis A840 Nero
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
5.730 ден.9.550 ден.
без ДДВ: 4.856 ден.
-40%
Marquis A826 T.Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
4.614 ден.7.690 ден.
без ДДВ: 3.910 ден.
-50%
Marquis A793 T.Moro
Категорија: Женска колекција Типологија: Чизми Материјал за горниште: Кожа..
3.845 ден.7.690 ден.
без ДДВ: 3.258 ден.

За нас

Секогаш во чекор со модата, водени од потребата кожните чевли и галантерија директно од светските саеми во Милано да ги овозможиме и на современиот урбан македонски граѓанин. Задоволството, удобноста и модниот елемент го направи нашиот бренд препознатлив во Скопје и државата.

Читај повеќе

Контакт

  • +389 72 214 929 +389 70 228 387
  • marquisshoes1999@yahoo.com

Facebook

Marquis Shoes&Fashion © 2022. UKION SHOPS